BTS Wedding W&M

Een blik achter de schermen tijdens een trouwreportage

In oktober zijn Wouter en Marleen getrouwd. Voorafgaand aan het vastleggen van de ceremonie, het diner en de receptie, hebben we een trouwreportage gemaakt in de bossen van Overveen en bij de Lichtfabriek in Haarlem.
Tijdens het huwelijk en de trouwreportage hebben we kunnen genieten van een warme, zonnige dag. Zowel in het bos als op de industriële locatie van de Lichtfabriek konden we hierdoor genieten van de omgeving. De fotoreportage leverde daarmee mooie, ontspannen foto’s op. Neem contact op om de mogelijkheden van je eigen fotoreportage te bespreken.

Techniek

Voor deze trouwreportage is gewerkt met twee camera’s. Op deze manier kunnen we sneller werken en missen we geen moment om vast te leggen. Naast apparatuur is de manier van werken ermee ook erg belangrijk. Door een goede, ontspannen sfeer te creëren, worden de foto’s automatisch een stuk beter. Om deze ongedwongen en natuurlijke sfeer te behouden is er bewust niet met flitsers gewerkt. Dit zou te veel afleiden.

Voor de geïnteresseerden in camera’s, volgt hier nog een overzicht van de gebruikte apparatuur die je ook in de foto’s kunt zien:

  • Nikon D750
  • Tamron 15-30mm groothoek objectief
  • Canon EOS 5D mark II
  • Canon EF 135mm F/2

Published by

Bart Zwemmer

Bart Zwemmer is een professioneel fotograaf die zich specialiseert in trouwreportages en portretten. Hij legt graag op een natuurlijke wijzen mensen vast. In zijn vrije tijd is hij vaak buiten te vinden, een thema dat vaak terugkeert in zijn foto's.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.