Fotoalbum actie

Album actie
Fotoalbum actie
Album actie voor het fotoalbum

Geloof het of niet, maar het voorjaar komt er aan. Om dat te vieren geven we de eerste die een fotoshoot boekt maar liefst tot 100 euro korting op een fotoalbum. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, want de korting is maar beperkt geldig. Neem gelijk contact op om een shoot in te plannen.

Het fotoalbum

Samen maken we het album precies naar jouw wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit de maat, variërend van 21x21cm tot en met 40x30cm, de afwerking en uiteraard het aantal foto’s en pagina’s. De lay-out stellen we samen af. Ook kan je kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals een linnen of leren omslag, wel of geen cadeaubox en kan je kiezen uit verschillende papiersoorten.

We zorgen er dus voor dat jullie foto’s er nog heel lang goed uitzien.

Voorwaarden

De korting is beperkt tot het Professional Line Fotoboek en is geldig tot 05.04.2020. Albums besteld na deze datum kunnen helaas geen gebruik meer maken van de korting. Boek je foto shoot dus op tijd. Een combinatie met andere acties is niet mogelijk. Deze actie kan niet worden gesplitst. Deze korting is niet inwisselbaar.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.