Over ons

Over BZP

Bart Zwemmer is in 2008 begonnen als professioneel fotograaf, nadat hij al jarenlang hobbymatig heeft gefotografeerd. Hij vond dit erg leuk om te doen en de reacties uit zijn omgeving waren erg positief, waarna hij steeds meer gevraagd werd voor fotoshoots. In het begin van zijn carrière heeft hij veel geëxperimenteerd met verschillende vormen van fotografie. Zo heeft hij buitenlandse reportages gemaakt, evenementen gefotografeerd en uiteindelijk zich geconcentreerd op portretten en trouwreportages. Al die fotografische avonturen hebben zijn stijl beïnvloed. Tegenwoordig blijfft hij experimenteren met fotografie als medium, met name door oude, analoge technieken te gebruiken in zijn vrije tijd. Sommige van deze technieken zijn meer dan 100 jaar oud.

Trouwfotografie

Met een mix van reportagestijl en trouwfotografie leggen we alle mooie, belangrijke momenten vast. Een vertrouwde, ontspannen sfeer zorgt voor de beste resultaten. We kunnen in overleg de hele dag vastleggen, of alleen de voor jullie belangrijke delen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de trouwreportage op een ander moment dan de bruiloft te doen.

Verlovingssessie

Als je bekend wilt maken dat je gaat trouwen, kan je gebruik maken van een verlovingssessie. De foto's die we maken van de verloving zijn niet alleen een prachtige herinnering, maar ook uitermate geschikt voor het maken van uitnodigingen of aankondigingen. Daarnaast is het een goede manier om te "oefenen" voor je trouwreportage en krijg je korting op je trouwreportage als je beide shoots bij ons boekt.

Portretfotografie

Laat je portret maken in een ontspannen, outdoorsy style, of in een meer klassieke studio setting. Perfect om te bewaren, als cadeau voor iemand van wie je houdt of simpelweg een herinnering voor later.

Korte sessies

Tijdens korte fotoshoots maken we mooie herinneringen met je vrienden of familie. Dit gebeurt op een locatie naar jullie keuze in een ontspannen manier. Dit kan zelfs bij jullie thuis met onze mobiele studio.

Make up & haar

We kunnen je fotoshoot of bruiloft compleet maken met volledige verzorgde haar en make-up styling, uitgevoerd door professionals.