Trouwreportages

Trouwreportages

De trouwreportages van Bart Zwemmer Photography kenmerken zich door een combinatie van een natuurlijke en reportage stijl. Of dit nu een bruiloft op locatie is, of dat jullie in het stadhuis trouwen, maar hierbij niet uit.
Als trouwfotograaf ben je altijd bezig een balans te vinden tussen het maken van de beste foto's en tegelijkertijd toch onopvallend blijven, zodat het bruidspaar het middelpunt is en blijft. Zoals het hoort. Met vele jaren ervaring, we zijn in 2008 begonnen, zorgen we voor de beste foto's van jullie bruiloft.
Naast trouwreportages, maken we ook loveshoots, familieportretten en studio portretten. We werken het liefst op locatie, maar kunnen eigenlijk overal wel onze mobiele studio opzetten.

Prijzen en pakketten

Een overzicht van alle pakketten en opties voor het fotograferen van jullie huwelijk vind je op onze pagina met prijzen. Aangezien iedere bruiloft en bijbehorende trouwreportage anders is, hebben we altijd een intake gesprek en stemmen we dan jullie wensen af. Voor vragen kunnen jullie uiteraard contact opnemen.